Rüyada koyun ve eşek görmek

Rüyada koyun ve eşek görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, satışların düşeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, canın sıkılacağına alamet eder.

Rüyada koyun ve eşek gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Rüyada koyun ve eşek görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek ve koyun görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada eşek arısından kaçmak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada eşek köpek görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine işarettir.

Rüyada eşek ve katır görmek derde ve kedere düşeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bağlı eşek görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek arısı yuvası görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada iki başlı eşek görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments