Rüyada eşek ve koyun görmek

Rüyada eşek ve koyun görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, yaşam refahının düşeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada eşek ve koyun gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya özel evraklarınızı ilgilendiren konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada eşek ve koyun görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun ve eşek görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işaret etmektedir.

Rüyada doğuran eşek görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıda eşek görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, çok yorulacağına inanılır.

Rüyada eşek ölüsü görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada koşan eşek görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına tabir olunur.

Rüyada küçük eşek görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek sevmek başkalarının malına göz dikeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments