Rüyada koyun sürüsü almak

Rüyada koyun sürüsü almak rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada koyun sürüsü almak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan ya da sizinle yarışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada koyun sürüsünün öldüğünü görmek rakiplerin alt edileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürüyle koyun görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada evde koyun sürüsü görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına işaret eder.

Rüyada çoban ve koyun sürüsü görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz koyun sürüsü görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada sürü halinde koyun görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun sürüsünün içinde olmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada ölü koyun sürüsü görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments