Rüyada koyun sesi duymak

Rüyada koyun sesi duymak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine işarettir.

Rüyada koyun sesi duymak gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Rüyada koyun sesi duymak sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ölen annenin sesini duymak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Rüyada örümcek sesi duymak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işarettir.

Rüyada civciv sesi duymak hayırlı bir terfi alınacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nefes sesi duymak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sabah ezanı sesi duymak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada azrailin sesini duymak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada mermi sesi duymak şifaya ve çarelere kavuşacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments