Rüyada nefes sesi duymak

Rüyada nefes sesi duymak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, kişinin tek başına kalacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine inanılır.

Rüyada nefes sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Rüyada nefes sesi duymak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada nefes duymak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işarettir.

Rüyada nefes alamamak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin nefes aldığını görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada nefesinin kesildiğini görmek anne babaya müjde verileceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine inanılır.

Rüyada su altında nefes tutmak bir ömür olacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada nefes üflemek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak yorulmaktadır.

Rüyada denizde nefesini tutmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments