Rüyada koynunda yılan görmek

Rüyada koynunda yılan görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yol yordam öğretileceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, kem gözlere geleceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada koynunda yılan gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.Çünkü yanlış değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada koynuna yılan girmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yılanı koynunda görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın koynuna girdiğini görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada koynunda yılan görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine tabir olunur.

Rüyada farenin koynuna girdiğini görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koynuna fare girdiğini görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada koynuna fare girmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments