Rüyada yılanı koynunda görmek

Rüyada yılanı koynunda görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada yılanı koynunda gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerin içinde yatan dehayı fark edebilirsiniz.

Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koynunda yılan görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet eder.

Rüyada koynuna yılan girmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın koynuna girdiğini görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı koynunda görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koynuna para koymak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koynunda bebek görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada koynuna fare girmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments