Rüyada yılanın koynuna girdiğini görmek

Rüyada yılanın koynuna girdiğini görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın koynuna girdiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir.

Rüyada yılanın koynuna girdiğini görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, dertleşerek moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin koynuna girdiğini görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koynuna fare girdiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koynuna yılan girmek yaklaşan güzel günlere, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koynunda yılan görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada yılanı koynunda görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada koynuna fare girmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments