Rüyada koynunda kedi görmek

Rüyada koynunda kedi görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına inanılır.

Rüyada koynunda kedi gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Rüyada koynunda kedi görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, işlerinin ağırlaşacağına işaret eder.

Rüyada yılanı koynunda görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına alamet eder.

Rüyada koynuna fare girdiğini görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalettir.

Rüyada koynunda fare görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet eder.

Rüyada farenin koynuna girdiğini görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalettir.

Rüyada deniz koy görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalet eder.

Rüyada koynuna yılan girmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada koynunda bebek görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments