Rüyada koynunda bebek görmek

Rüyada koynunda bebek görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, birikim yapacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına işarettir.

Rüyada koynunda bebek gördüyseniz:

  • Yeni olan her şey bir fırsat içeriyor olabilir.

Rüyada koynunda bebek görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, şansının kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koynunda yılan görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalet eder.

Rüyada koynuna fare girmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, neşesini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada koynunda kedi görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada farenin koynuna girdiğini görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanı koynunda görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada koynuna fare girdiğini görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments