Rüyada kovanda arı görmek

Rüyada kovanda arı görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kovanda arı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla tartışmaktan kaçının.

Rüyada eşek arısı kovanı görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına alamet eder.

Rüyada arı kovanından bal çıkarmak tövbelerin kabul olacağına, günbegün kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada arı kovanı görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kovan arı görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada kovanla arı görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına yorulur.

Rüyada arı kovanı almak ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kem gözlere geleceğine delalet eder.

Rüyada arı kovanından bal yemek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments