Rüyada arı kovanına çomak sokmak

Rüyada arı kovanına çomak sokmak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak hayatının ve planlarının bozulacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuga çarpmak çok hayırlı haberler alacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada olan çocu görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işarettir.

Rüyada çocuga süt emzirmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, insanları kıracağına, üzeceğine inanılır.

Rüyada kendi çocunu görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuga süt içirmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalettir.

Rüyada çocuga ayakkabı giydirmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada çocuga isim vermek prestij kaybı yaşayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments