Rüyada kovalarla su taşımak

Rüyada kovalarla su taşımak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kovalarla su taşımak gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kovalarla su taşımak işe zorla gidip geleceğine, uykusuz geceler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu kova taşımak mal kaybına uğrayacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kovayla su taşımak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bir kova su taşımak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada kovayla süt taşımak eline büyük paralar geçeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada kova taşımak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına yorulur.

Rüyada kovaya su doldurmak moral ve sermaye kaybedeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments