Rüyada kot giymek

Rüyada kot giymek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kot giymek gördüyseniz:

  • Herkesin biraz eğlenmeye ihtiyacı vardır.

Rüyada kot takım giymek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kot giymek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kot giymek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kot pantolonu ters giymek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada kot gömlek giymek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dar kot giymek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, kötü sözler duyulacağına inanılır.

Rüyada kot tulum giymek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments