Rüyada kot gömlek giymek

Rüyada kot gömlek giymek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ağız tadının da kaçacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kot gömlek giymek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Rüyada kot gömlek giymek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada kot gömlek görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işarettir.

Rüyada kot gömlek almak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada mavi kot gömlek görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek huzurlu ve sakin bir yaşama, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun kot etek giymek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kot etek giymek güzel günler yaşayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar kot pantolon giymek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments