Rüyada koruyucu melek görmek

Rüyada koruyucu melek görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada koruyucu melek gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizin yeni bir açılım yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada koruyucu melek görmek allah yolunda ilerleyeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başbakana korumalık yapmak allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada sigara koru görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın koruması olmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kömür koru görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir daha kopmayacağına delalettir.

Rüyada başbakan koruması olmak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada koru görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada korumalık yapmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments