Rüyada korumalık yapmak

Rüyada korumalık yapmak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, bazı kayıplar olabileceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada korumalık yapmak gördüyseniz:

  • İşinizi, fiziksel durumunuzu veya ticari alışverişlerinizi ilgilendiren konularda alışılmışın dışında yaratıcı fikirler geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada başbakana korumalık yapmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada korumalık yapmak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalettir.

Rüyada koru görmek borçların gittikçe artacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işaret eder.

Rüyada kömür koru görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın koruması olmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada odun koru görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada koruma olmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments