Rüyada başbakan koruması olmak

Rüyada başbakan koruması olmak aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sıkıntıya girmeye, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, hedeflerine kavuşacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada başbakan koruması olmak gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Rüyada başbakanın koruması olmak yeni ev eşyaları alınacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakana korumalık yapmak sorunları başarıyla çözmeye, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak iyi haberler alınacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına alamet eder.

Rüyada başbakan koruması olmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalettir.

Rüyada başbakanın korumasını görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, işlerinizin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koruma görmek gelirinin artacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada odun koru görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada sigara koru görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments