Rüyada başbakana korumalık yapmak

Rüyada başbakana korumalık yapmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine tabir olunur.

Rüyada başbakana korumalık yapmak gördüyseniz:

  • Sizi zayıf durumda gösterebilecek olaylardan kaçınmak için artı eksi hesabını iyi yapmalısınız.

Rüyada başbakana korumalık yapmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret eder.

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak eğleneceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın koruması olmak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın korumasını görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada başbakan koruması olmak bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, onunla yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada korumalık yapmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada birini korumaya çalışmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada sigara koru görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments