Rüyada korkudan konuşamamak

Rüyada korkudan konuşamamak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkudan konuşamamak gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen dikkatle dinlemekte fayda var.

Rüyada korkup konuşamamak zengin bir hayat süreceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulur.

Rüyada korkudan konuşamamak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada korku filmi izlediğini görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla korkutulmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkudan besmele çekmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada korku duymak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada düşmanı korkutmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada korku filmi izlemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments