Rüyada düşmanı korkutmak

Rüyada düşmanı korkutmak hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, mevkie edineceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada düşmanı korkutmak gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada düşmanını korkutmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada düşmanı korkutmak çok büyük kazançlar sağlayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine yorulur.

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini korkutmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan korkup kaçmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet eder.

Rüyada birilerinden korkup kaçmak birçok yeni bağlantı kurulacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada korku tüneli görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments