Rüyada korku evi görmek

Rüyada korku evi görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, evliliğinde mutlu olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada korku evi gördüyseniz:

  • Yüksek sesle dile getirerek sizi rahatsız eden şeyleri bertaraf edebilirsiniz.

Rüyada korku evi görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkup eve saklanmak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkup sarılmak hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada çok korkutulmak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada cinin korkuttuğunu görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada korkuyu hissetmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, enerjisini toplayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüm korkusu hissetmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanları korkutmak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mustafa

Ruyamda bi arkadasin evini korku evi yapip hesaba her ay para yadiyodu bu ruyam yorum lanirsa sevinirim piri yorumlarmisin