Rüyada çok korkutulmak

Rüyada çok korkutulmak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, rütbe edineceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok korkutulmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden tepki vermeyin.

Rüyada korkudan bayılmak rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine tabir olunur.

Rüyada köpeği korkutmak amaçlarına ulaşacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna tabir olunur.

Rüyada korku duymak hayli sağlam başarılara imza atacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye rivayet eder.

Rüyada korku filmi seyretmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şeyden korkup kaçmak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada birilerinden korkup kaçmak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkup ağlayarak uyanmak allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla korkutmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments