Rüyada aşık olduğu kişiyle öpüşmek

Rüyada aşık olduğu kişiyle öpüşmek üzerinde kafa yoracağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmayın.

Rüyada aşık olduğun kişinin annesini görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sıkıntıya düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli aşık olduğun kişiyi görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskanmak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle öpüşmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, iç sıkıntısına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiden çıkma teklifi almak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret eder.

Rüyada eski aşık olduğun kişiyi görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments