Rüyada kor ateşe su dökmek

Rüyada kor ateşe su dökmek allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Rüyada kor ateşe su dökmek gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmamanız durumunda fazlasıyla cazip görünen bazı teklifler anlamını yitebilir veya geri çekilebilir.

Rüyada kor ateşe su dökmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yanan ateşe su dökmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına işarettir.

Rüyada ateş su dökmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşe su dökmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kor olmuş ateş görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada ateş kor görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateş ve kor görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kor ateş görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, evliliğinde mutlu olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments