Rüyada kor olmuş ateş görmek

Rüyada kor olmuş ateş görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kor olmuş ateş gördüyseniz:

  • İmkansız vaatlerin peşinden gitmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada kor ateşe su dökmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kor ateşte yürümek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına alamet eder.

Rüyada sobada kor ateş görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada ateş ve kor görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kor ateşi görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, kişinin can derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada kor ateşi söndürmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, faydalı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kor halde ateş görmek kişinin gönlünü alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına delalet eder.

Rüyada korlu ateş görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments