Rüyada kor ateş görmek

Rüyada kor ateş görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kor ateş gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren bazı konulara nasıl yaklaşacağınızı bilemiyor veya kararsızlık yaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada kor ateş yakmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına rivayet eder.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş ve kor görmek hasta ve zor geçireceğine, bir beladan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kor ateşe su dökmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kor ateşi söndürmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada ateş kor görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kor ateşte yürümek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kor ateşe basmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments