Rüyada babasını kavga ederken görmek

Rüyada babasını kavga ederken görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada babasını kavga ederken gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, ortam sertleşiyor, gergin etkiler devreye giriyor.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı kavga ederken görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasını kavga ederken görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine delalet eder.

Rüyada babanı kavga ederken görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına tabir olunur.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine inanılır.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments