Rüyada kumda yatmak

Rüyada kumda yatmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumda yatmak gördüyseniz:

  • Oldukça yıpranmış iş veya ilişkilerin mamut hızıyla ilerlemesine izin verin.

Rüyada kum üzerinde yatmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kum üstünde yatmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kumda yatmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumun üstünde yatmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumdan bozuk para toplamak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kumda yürümek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kumda akrep görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kum havuzu görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments