Rüyada köpek bokunu görmek

Rüyada köpek bokunu görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek bokunu gördüyseniz:

  • Atacağınız adımları herkesle paylaşmanız gerekmiyor.

Rüyada köpeğin bokunu görmek malının da hiç olacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada köpek boku görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan köpek görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada köpek boku temizlemek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada köpek boğuşması görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada köpeğin boğulduğunu görmek amaçlarını yerine getireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Rüyada köpek boğuşu görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek bokunu görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments