Rüyada köpeğin ağzında balık görmek

Rüyada köpeğin ağzında balık görmek güzel bir haber almaya, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada köpeğin ağzında balık gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmanız gerekiyorsa en az karşı çıkışla karşı karşıya kalacağınız yolu seçmelisiniz.

Rüyada köpeğin ağzında balık görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin ağzını ayırmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin ağzını bağlamak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini köpeğin ağzında görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan yavru köpek görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, sırların ortaya çıkmasına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin ağzında yılan görmek çok güzel günler geçireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin ağzını kapamak cebinden parasının eksilmeyeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments