Rüyada köpeğin ağzını kapamak

Rüyada köpeğin ağzını kapamak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin ağzını kapamak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

Rüyada köpeğin ağzını kapamak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine inanılır.

Rüyada yılanın ağzını kapamak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kişinin esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada basını kapamak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kahve falı kapamak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına yorulur.

Rüyada kapıyı açıp kapamak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada gözünü kapamak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kapamak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere kapamak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments