Rüyada güvercinle uçmak

Rüyada güvercinle uçmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, doyasıya sefasını süreceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinle uçmak gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada güvercin gibi uçmak çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercinle uçmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz güvercin olup uçmak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin olup uçmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada balkonda güvercin görmek dinine bağlı kalacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada birini güvercin olarak görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurtalarını görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada güvercin konmak malına gelecek zarara, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments