Rüyada komşu kızı görmek

Rüyada komşu kızı görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine, ihanet göreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına alamet eder.

Rüyada komşu kızı gördüyseniz:

  • Ortam değişiklik gerektiriyor.

Rüyada komşu kızını emzirmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşumuzun kızını görmek hidayete ermeyi de başaracağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada komşu kızının evlendiğini görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu kızını öpmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun kızını öpmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşusunun kızını görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine işarettir.

Rüyada komşunun kızının evlendiğini görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski komşu kızını görmek hayallerde değişiklikler olacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments