Rüyada komşusunun kızını görmek

Rüyada komşusunun kızını görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, kısmetin bollaşacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada komşusunun kızını gördüyseniz:

  • yani fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada komşunun kızını hamile görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada komşu kızını öpmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşu kızına sarılmak bir üniversitede hoca olunacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Rüyada komşu kızını görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işarettir.

Rüyada komşunun kızı görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada komşu kızının nişanını görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalettir.

Rüyada komşu kızının evlendiğini görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine inanılır.

Rüyada komşunun kızını gelin görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments