Rüyada iki tane kol saati görmek

Rüyada iki tane kol saati görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, kişinin şansının artacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına inanılır.

Rüyada iki tane kol saati gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Rüyada iki tane kol saati görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane saat görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para işarettir.

Rüyada yeni kol saati almak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına inanılır.

Rüyada yeşil kol saati görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet eder.

Rüyada taşlı kol saati görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sürekli yerinde sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saati bulmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına inanılır.

Rüyada kol saat vermek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments