Rüyada bacaklarına ağda yapmak

Rüyada bacaklarına ağda yapmak kazançlı çıkacağına, sağlığının yerinde olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarına ağda yapmak gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada bacaklarına ağda yapmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağına ağda yapmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaklara ağda yapmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için allah’a şükredeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulur.

Rüyada ağdayla bacak almak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağa ağda yaptırmak büyük borçlara girmeyeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağına ağda yaptığını görmek tartışmalı bir işe girileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada yüze ağda yapmak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kafasının da rahat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments