Rüyada koltuk görmek

Rüyada koltuk görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Rüyada beyaz koltuk görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada koltukta uzanmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini koltuk değnekleriyle görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altını siyah görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli koltuk görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk kaplatmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, manevi olarak hasar alınacağına işaret eder.

Rüyada koltukda oturmak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, işi ile gündeme geleceğine işarettir.

Rüyada tek koltuk görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments