Rüyada koltuk altının kıllandığını görmek

Rüyada koltuk altının kıllandığını görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altının kıllandığını gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Rüyada koltuk altında kıl koparmak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altında kılı görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altında siyah kıl görmek tatsız durumların yaşanacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altından kıl almak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, yüzlerin asılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments