Rüyada koltuk altını almak

Rüyada koltuk altını almak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, asık yüzlerin güleceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altını almak gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Rüyada koltuk altında siyah kıl görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altını tıraş etmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, refah düzeyinin yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada altın koltuk görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altında tüy görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı tabir olunur.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altında sivilce görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments