Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız dikkatleri üzerinize çekmenize yardım edebilir.

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada kıl uzaması görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzamış kıl görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada kılları uzamış görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılların uzamasını görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek allah’ın lütuflarını bulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını aldığını görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, sevinileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments