Rüyada kil sürmek

Rüyada kil sürmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, arzuların gerçekleşeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kil sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanıltıcı iddialarda bulunabilirler.

Rüyada yüze kil sürmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, çalıştıkça da allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kil sürmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk alti killari görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada bacak killari görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, zahmete düşeceğine işarettir.

Rüyada killi toprak görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine inanılır.

Rüyada kil maskesi yapmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kil maskesi görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak kil görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments