Rüyada burnundan kil almak

Rüyada burnundan kil almak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada burnundan kil almak gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin ilgi alanınıza girmese dahi karışma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada burnundan kil kesmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına tabir olunur.

Rüyada burnundan kil almak en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada killi çamur görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada kil maskesi görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk alti killari görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada kil taşı görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kil sürmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakta killari almak şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments