Rüyada kil toprak görmek

Rüyada kil toprak görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kil toprak gördüyseniz:

  • Kafanızı diğer konulara odaklayabilmekte bile zorluk çekmeniz mümkündür.

Rüyada killi toprak görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kil toprak görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada toprak kil görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kil toprağı görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağindan kil çekmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çaresizleşeceğine işarettir.

Rüyada kil çamuru görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yüze kil görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments