Rüyada kolları sıvamak

Rüyada kolları sıvamak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulur.

Rüyada kolları sıvamak gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Rüyada kolları sıvamak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kol sıvamak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dam sıvamak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret eder.

Rüyada duvarı sıvamak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına alamet eder.

Rüyada duvarı çamurla sıvamak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Rüyada mezar sıvamak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada ev sıvamak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavan sıvamak kısmetinin açık olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments