Rüyada kol çantasını çaldırmak

Rüyada kol çantasını çaldırmak yaşadığı darlığın son bulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol çantasını çaldırmak gördüyseniz:

  • Zorlayıcı görüşmelerden kaçınmalısınız.

Rüyada kol çantasını çaldırmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada para çantası çaldırmak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına inanılır.

Rüyada çantadan para çaldırmak şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada çantanın içindekileri çaldırmak yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çanta dolusu para çalmak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada çanta çaldırdığını görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çantasından para çaldığını görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada çanta çaldığını görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments