Rüyada çanta çaldığını görmek

Rüyada çanta çaldığını görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, başa iş açacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, çalışmalarının takdir edileceğine işarettir.

Rüyada çanta çaldığını gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri esnasında olumsuz tavırları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çantamı çaldırmak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine inanılır.

Rüyada çantasından para çaldığını görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına inanılır.

Rüyada çantadan para çalmak kazançlı bir işe girileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çanta çaldırmak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çantasını çaldırmak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çanta çaldığını görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çanta çalmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para çantası çaldırmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments