Rüyada kol böreği görmek

Rüyada kol böreği görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, işlerinden feragat edeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol böreği gördüyseniz:

  • Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada kol böreği yemek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işaret eder.

Rüyada kol böreği görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada sacda börek yapmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, dostlarını da iyi seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada laz böreği görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine tabir olunur.

Rüyada yağlı börek yemek iyi halinin kalmayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok börek görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada börek kurabiye görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sac böreği yapmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments