Rüyada kocasının sesini duymak

Rüyada kocasının sesini duymak çok kötü olaylar yaşayacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına inanılır.

Rüyada kocasının sesini duymak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konulara değişik bir perspektiften yaklaşabilirsiniz.

Rüyada kocasının sesini duymak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın sesini duymak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilahi bir ses duymak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada ney sesi duymak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çakal sesi duymak bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada top sesi duymak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sabah ezan sesi duymak etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments