Rüyada kocanın sesini duymak

Rüyada kocanın sesini duymak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına alamet eder.

Rüyada kocanın sesini duymak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya sosyal hayatınızı ilgilendiren başlıklarda kendi şanslarınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Rüyada kocanın sesini duymak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına işaret eder.

Rüyada kocasının sesini duymak çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine yorulur.

Rüyada şelale sesi duymak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına rivayet eder.

Rüyada cebrail as sesini duymak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada gür ses duymak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak çok büyük adımlar atacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine delalet eder.

Rüyada üç harflinin sesini duymak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada ağlayan birinin sesini duymak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments